Generelt:
Nougats.dk
c/o Petitfour.dk ApS
CVR: 25531620
2 fysiske butikker:
Pile Allé 21, Frederiksberg
og Ringstedgade 21C,
Roskilde
Danmark
E-mail: sg@nougats.dk
Telefon: 60 57 30 15
Etableringsår: 2013

Betaling:
Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms.
Betaling kan ske med Dankort, Visa/Dankort og MasterCard.
Der er intet gebyr for betalingen på nougats.dk og vi hæver først din betaling fra kortet, når varerne sendes fra nougats.dk. Vi trækker aldrig et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Vi forbeholder os ret til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er gennemført. Vi sender også varer til Sverige og Norge, dog mod forudgående aftale om betaling af fragtomkostninger – se nedenfor.

Fragtpriser:
I Danmark fra DKK 42,-, dog afhængigt af forsendelsesmetode, hvilket du selv vælger ved købet af varen.
Fri fragt i Danmark ved køb over DKK 270,-.
Fragtomkostninger til adresser i Sverige og Norge: Send en mailforespørgsel på sg@nougats.dk med den fulde adresse, som varerne skal sendes til, så svarer vi med samlede fragtomkostninger – og derefter kan du gennemføre et køb.

Distribution:
Vi sender alle pakker med GLS.

Leveringstid:
Adresser i Danmark: 1-2 hverdage, dog kan der i yderområder forekomme lidt længere leveringstid.
Adresser i Sverige og Norge: 1-4 hverdage, dog kan der i yderområder forekomme lidt længere leveringstid.
Obs: I meget spidsbelastede perioder, ved akut sygdom i vores pakkeri, ved interne pakkehåndteringsproblemer hos GLS og lignende kan længere leveringstid forekomme.
Ordrer modtaget i weekenden/helligdage afsendes efterfølgende hverdag.

Track & Trace:
Du får tildelt et sporingsnummer på din email, så du altid kan følge din pakke.
Genudsendelse:
Får du ikke afhentet din pakke i pakkeshoppen, skriver du forkert adresse eller nægter du modtagelsen, sender GLS den retur til Nougats.dk, hvorefter du kan afhente varen hos os, eller få den genudsendt mod et gebyr på DKK 50,- +
porto.
Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):
Du har ikke returret/fortrydelsesret på varer købt på nougats.dk, der vi udelukkende sælger fordærvelige varer.
Reklamationer
Når du handler på nougats.dk har du 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig håndtering af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Fragtskader skal anmeldes straks ved modtagelsen af varer til Post Nord.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører såfremt varen har overskredet sidste anvendeles dato.
Du bedes i den forbindelse kontakte os på sg@nougats.dk.
Obs: Vi anbefaler at varerne opbevares mellem 10-18 grader.

Personlige oplysninger (persondatapolitik):
For at du kan indgå et køb med os på nougats.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Petitfour.dk ApS (ejer af Nougats.dk) og opbevares i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og webredaktøren for Nougats.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Nougats.dk er Direktør Susanne Gervø.

Oplysninger afgivet til nougats.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse og dit postnummer. Oplysningerne videregives ikke til andre.
Som registreret hos nougats.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i de oplysninger, der er registreret hos os om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nougats.dk via e-mail til sg@nougats.dk
Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration og klager. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder, i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.
Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til sg@nougats.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.
Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her http://ec.europa.eu/odr